2012 Yılı Futbol Turnuvası
Antalya Berberler Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen 2012 yılı Futbol Turnuvası'nı Uncalı bölgesi berberleri kazanarak birincilik kupasının sahibi oldu.

Antalya Berberler Odası tarafından düzenlenen ve üç ay süren çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın final maçı, son ikiye kalan Uncalı Bölgesi ile Şarampol Bölgesi erkek berberleri arasında yapıldı. Turnuvanın final maçında Park Antalya Halı Sahası'nda karşı karşıya gelen iki takım oynadıkları güzel futbolla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

Her iki takımın da son dakikaya kadar maçı bırakmadığı turnuvada Uncalı Bölgesi takımı birinciliği, Şarampol Bölgesi takımı ise ikinciliği kazanarak kupa ve madalyalarını Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'un elinden aldılar. Turnuvanın final maçını izleyerek maç sonunda her iki takımın oyuncularını kutlayan Sevimçok futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Antalya Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun, artık geleneksel bir hale gelen bu turnuva sayesinde meslektaşlarının birbirlerini daha iyi tanıyarak dostluk bağlarını da güçlendirdiklerini söyledi. Uzun, "Antalya'nın çeşitli bölgelerinde berberlik yapan üye esnaflarımızdan oluşturduğumuz bu takımlar sayesinde hem meslektaşlarımız birbirlerini daha iyi tanıyorlar hem de birlik ve beraberliklerini güçlendirerek böylesine güzel bir sosyal faaliyete de katkıda bulunuyorlar. Bizler de oda olarak turnuva sonucunda dereceye giren bu arkadaşlarımıza kupa ve madalyalarla birlikte çeşitli hediyeler veriyoruz" dedi.